Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je gehele bestelling. Makkelijk verdiend toch?!

Je ontvangt de kortingscode direct per e-mail.

Let op: Deze korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties.

Thank you, your sign-up request was successful! Please check your e-mail inbox.
Given email address is already subscribed, thank you!
Please provide a valid email address.
Please complete the CAPTCHA.
Oops. Something went wrong. Please try again later.

Ja, Inizio heeft een winkel in Berkel en Rodenrijs. Alle producten van de webshop zijn tevens te verkrijgen in onze winkel.

In principe zijn alle producten uit voorraad leverbaar. En zullen de producten dezelfde dag of 1 dag later verstuurd worden. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met u op.

Binnen Nederland hanteren wij voor iedere bestelling € 4,95 verzendkosten. Bij besteding vanaf € 75,00 is het verzenden gratis.

Voor België en Duitsland hanteren wij voor iedere bestelling € 8,95 verzendkosten. Andere landen verzenden wij alleen op aanvraag via info@inizio-moederenkind.nl

U krijgt altijd een bevestiging van uw bestelling naar het door uw opgegeven e-mailadres. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan direct contact op via info@inizio-moederenkind.nl

U kunt de algemene voorwaarden onderaan de homepage vinden. Bekijk hier de A.V.

Retourzendingen dienen vooraf aan ons gemeld te worden via mail info@inizio-moederenkind.nl met vermelding van het ordernummer. Bekijk hier Retourneren.

Je kunt producten terug sturen binnen 14 dagen.

Als wij de producten in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken.

Nee, het verschil in prijs wordt bij een afprijzing niet vergoed. In de sale-periode zijn er minder maten/kleuren beschikbaar. Het gewenste artikel heb je eerder aangeschaft en daardoor ben je nu al in het bezit van de juiste maat/kleur. Je kunt het artikel retourneren en opnieuw bestellen voor de actieprijs. Artikelen dienen ongedragen en voorzien van alle labels geretourneerd te worden.

Onze merken