Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je gehele bestelling. Makkelijk verdiend toch?!

Je ontvangt de kortingscode direct per e-mail.

Let op: Deze korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties.

Thank you, your sign-up request was successful! Please check your e-mail inbox.
Given email address is already subscribed, thank you!
Please provide a valid email address.
Please complete the CAPTCHA.
Oops. Something went wrong. Please try again later.

Ja, Inizio heeft een winkel in Berkel en Rodenrijs. Alle producten van de webshop zijn tevens te verkrijgen in onze winkel.

In principe zijn alle producten uit voorraad leverbaar. En zullen de producten dezelfde dag of 1 dag later verstuurd worden. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met u op.

Binnen Nederland hanteren wij voor iedere bestelling € 4,95 verzendkosten. Bij besteding vanaf € 50,00 is het verzenden gratis.

Voor België en Duitsland hanteren wij voor iedere bestelling € 8,95 verzendkosten. Andere landen verzenden wij alleen op aanvraag via info@inizio-moederenkind.nl

U krijgt altijd een bevestiging van uw bestelling naar het door uw opgegeven e-mailadres. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan direct contact op via info@inizio-moederenkind.nl

Zodra je een bestelling geplaatst hebt, gaan wij voor je aan de slag. Op het moment dat wij het pakket aangeboden hebben aan de Postnl, ontvang je een track en trace code naar het door jouw opgegeven emailadres. Zo kun je stap voor stap zien, waar je bestelling blijft.

U kunt de algemene voorwaarden onderaan de homepage vinden. Bekijk hier de A.V.

Retourzendingen dienen vooraf aan ons gemeld te worden via mail info@inizio-moederenkind.nl met vermelding van het ordernummer. Bekijk hier Retourneren.

Je kunt producten terug sturen binnen 14 dagen.

Als wij de producten in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen aan u overmaken.

Nee, het verschil in prijs wordt bij een afprijzing niet vergoed. In de sale-periode zijn er minder maten/kleuren beschikbaar. Het gewenste artikel heb je eerder aangeschaft en daardoor ben je nu al in het bezit van de juiste maat/kleur. Je kunt het artikel retourneren en opnieuw bestellen voor de actieprijs. Artikelen dienen ongedragen en voorzien van alle labels geretourneerd te worden.

Jazeker, aan het einde van het afrekenproces kun je aangeven dat je je bestelling als cadeau ingepakt wilt hebben.(GRATIS) Er is keuze uit diverse gelegenheden. Tevens kun je er een kaartje (€2,95) met tekst toevoegen.

Onze cadeauverpakking is altijd extra feestelijk met een Inizio-touch!

Dat kan zeker! Bij het afrekenproces vul je bij verzendadres degene in die het pakket mag ontvangen. Wil je iemand verrassen? Stuur er hippe kaart bij met persoonlijke tekst en wij zorgen dat het in orde komt.

 

Onze merken